یکی از ویژگی های عکس های قدیمی رنگی نبودن اونهاست . البته عکس های خیلی قدیمی . علاوه بر این نوع عکسها ، پیش میاد که به صورت اتفاقی روی عکسی فیلتر سیاه و سفید بزاریم و به نسخه رنگی عکس هم دسترسی نداشته باشیم .
یا اصلا عکسی دانلود کردیم که کلا سیاه و سفیده و خیلی خوب میشد اگه میشد رنگش کرد .
رنگی کردن عکس ها در فوتوشاپ یکی از سخت ترین و پیچیده ترین تکنیک های این نرم افزار به حساب میاد . و برای افراد مبتدی هم تقریبا کار غیر ممکنی هست .
در این پست از یو اپ به شما سایتی معرفی میکنم که فقط لازمه عکس سیاه و سفید خودتون رو در این سایت آپلود کنید و بعد از چند ثانیه عکس رنگی تحویل بگیرید .
برای نمونه من عکس یکی از سلاطین سینما و کشتی گیر قبل از انقلاب رو در این سایت آپلود کردم که در زیر میتونید مشاهده کنید
بعد از ورود به سایت ، روی نوشته رنگی UPLOAD بزنید و عکس سیاه و سفید خودتون رو انتخاب کنید .
چند ثانیه صبر کنید تا عکس شما رنگی بشه . و نمونه قبل و بعد عمل رو مشاهده کنید .
خب دیگه تمومه .
عکس شما رنگی شده تحویل شما .
با زدن رویک نوشته DOWNLOAD COLORIZED IMAGE عکس رنگی شده خودتون رو دانلود کنید .
چون سیستم هوشمنده و به صورت دستی عکس رنگی نمیشه. نباید انتظار جزئیات بالا رو داشته باشید .
به نظر من در همین حد هم خیلی عالیه .
نکته : ( به دلیل دمو بودن سایت ، لوگوی سایت خیلی کوچک زیر عکستون درج میشه و برای حذف اون خیلی کارها میشه کرد که یکیش Crop کردن عکسه )
آدرس سایت :
درباره این سایت