رنگی کردن عکس سیاه و سفید

یکی از ویژگی های عکس های قدیمی رنگی نبودن اونهاست . البته عکس های خیلی قدیمی . علاوه بر این نوع عکسها ، پیش میاد که به صورت اتفاقی روی عکسی فیلتر سیاه و سفید بزاریم و به نسخه رنگی عکس هم دسترسی نداشته باشیم . 

یا اصلا عکسی دانلود کردیم که کلا سیاه و سفیده و خیلی خوب میشد اگه میشد رنگش کرد . 

رنگی کردن عکس ها در فوتوشاپ یکی از سخت ترین و پیچیده ترین تکنیک های این نرم افزار به حساب میاد . و برای افراد مبتدی هم تقریبا کار غیر ممکنی هست . 

در این پست از یو اپ به شما سایتی معرفی میکنم که فقط لازمه عکس سیاه و سفید خودتون رو در این سایت آپلود کنید و بعد از چند ثانیه عکس رنگی تحویل بگیرید .

برای نمونه من عکس یکی از سلاطین سینما و کشتی گیر قبل از انقلاب رو در این سایت آپلود کردم که در زیر میتونید مشاهده کنید

محمد علی فردین

بعد از ورود به سایت ، روی نوشته رنگی UPLOAD بزنید و عکس سیاه و سفید خودتون رو انتخاب کنید .

چند ثانیه صبر کنید تا عکس شما رنگی بشه . و نمونه قبل و بعد عمل رو مشاهده کنید . 

قبل و بعد عمل

خب دیگه تمومه .

عکس شما رنگی شده تحویل شما .

عکس رنگی فردین

با زدن رویک نوشته DOWNLOAD COLORIZED IMAGE عکس رنگی شده خودتون رو دانلود کنید . 

چون سیستم هوشمنده و به صورت دستی عکس رنگی نمیشه. نباید انتظار جزئیات بالا رو داشته باشید . 

به نظر من در همین حد هم خیلی عالیه .

نکته : ( به دلیل دمو بودن سایت ، لوگوی سایت خیلی کوچک زیر عکستون درج میشه و برای حذف اون خیلی کارها میشه کرد که یکیش Crop کردن عکسه )

آدرس سایت :  

www.demos.algorithmia.com/colorize-photos

نگهدارنده هندزفری و کابل شارژ

برنامه‌ساز اندروید (بدون کدنویسی)

ترفندهای جستجوی حرفه ای در گوگل

عکس ,رنگی ,  ,رو ,سایت ,های ,سیاه و ,و سفید ,یکی از ,عکس رنگی ,خودتون رو

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

خبری و آموزشی بازیاب پسته دامغان همه چیز درباره هر چیز! تولیدکمپرسور باد سایت فروشگاه کافه فایل ( کتاب های نایاب )‌ Psychology مدرس خصوصی زبان آلمانی در تهران فیلم به توان 3 کاروان حج حبیب